Ny situation i Vild med dans: Feltet er knækket

Vild med dans program 8 2020. 

Vild med dans program 8 2020. 

Foto: Hanne Juul
På en dramatisk cirkusaften er der opstået en ny situation i ”Vild med dans”. To par virker til at have taget afstand til de andre rent dansemæssigt.

Det 8. program af ”Vild med dans” viste sig at være en lettere dramatisk aften, eftersom den begyndte med en trist nyhed. Janus og Karina måtte trække sig fra konkurrencen, da Janus havde pådraget sig en skade i den ene læg.

Derudover var der masser af dramatik på gulvet, hvor de resterende syv par havde forberedt flotte danse i cirkussets tegn.

Der er dog to par, som ligger et godt stykke over de andre, fortæller BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg.

- Emili og Mads dansede en formidabel jive, som, jeg egentlig synes, var en tand bedre end Merete og Thomas’ også strålende paso doble, siger Lone Vandborg om de to par, der begge scorede 47 i karakter fra dommerne.

- Begge par danser bare rigtig, rigtig godt.

Afstand til toppen

Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst dansede også en meget flot samba, der kun lå én karakter under Emili og Mads samt Merete og Thomas.

- Selvom Nukâka og Silas karaktermæssigt lå lige efter, virker det som om, der dansemæssigt er lagt afstand til de to par i toppen, lyder det fra Lone Vandborg.

 

Omdanse venter

BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert fortæller yderligere, at der for det bagerste af feltet er langt op til de gule førertrøjer. Feltet synes altså at være knækket i ”Vild med dans” i øjeblikket.

- Nu hvor Wafande ikke kunne overleve omdans nr. 3, tror jeg, at Sara og Morten, Hilda og Michael samt Albert og Jenna må indstille sig på, at nogle omdanse venter, siger Lone Vandborg.

- Men på sådan en aften med festligt cirkustema udviste alle parrene danseglæde, spændende koreografi og imponerende artisteri. Og også dommerne havde tydeligvis en dejlig aften, hvor de strøede om sig med 10-taller.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden