11. jul. 2018
Af Helle Skram de Fries

Ny Vild med dans-deltager afsløret

Moly Egelind
Moly Egelind
Foto: Alex Tran
TV 2 bekræfter nu, at 30-årige Molly Egelind er med blandt nydanserne i den nye ”Vild med dans”-sæson.

Skuespilleren Molly Egelind kender allerede både dansestudiet i Jenagade på Amager og flere af de professionelle ”Vild med dans”-deltagere.

Hun besøgte nemlig studiet i 2015, hvor hendes mor, skuespilleren Søs Egelind, deltog i ”Vild med dans” sammen med Mads Vad.

Parret røg ud 13. november – lige inden semifinalen og faktisk på Søs Egelinds 57 års fødselsdag, hvor både Molly og søsteren Clara, var i studiet.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-62266a.jpg
Foto: Hanne Juul

Nu er det Molly Egelinds egen tur, og den 30-årige skuespiller tøvede ikke med at sige ja, da hun fik tilbuddet om at være med i 15. sæson af ’Vild med dans’, fortæller hun til TV 2 – og fortsætter:

- Jeg har oplevet på nært hold, hvor fantastisk en oplevelse det er. Det er ikke bare et tv-program, det er jo en ekstra familie, man får, siger hun til TV 2.

Molly Egelind blev for alvor kendt i Susanne Biers komedie ”Den skaldede frisør”, der indbragte hende en Robert-nominering for ”Bedste kvindelige birolle”.

Har set alle sæsoner

Molly Egelind har fulgt med i ”Vild med dans” i alle 14 sæsoner og var overvældet over at få tilbudt en plads på holdet.

- ”Vild med dans” er en institution. Det er halvdelen af mit liv, det har kørt i fjernsynet, og jeg synes bare, det var helt vildt. Mig, lille mig? Må jeg få lov at være med? Sådan har jeg det lidt, siger hun til TV 2.

Skuespilleren mener selv, hun er ”latterligt klodset” og glæder sig derfor til at blive mere yndefuld.

Råd fra mor: Glæd dig

Søs Egelind har forsikret sin datter om, at hun roligt kan glæde sig.

Molly Egelind er gift med skuespilleren Benjamin Hasselflug, og parret har datteren Elinor på knap fire år.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-50084a_0.jpg
Foto: Alex Tran

Læs mere om: