13. feb. 2019
Af Christinna Braun

Nybygger-parret Sif og Mathias: Derfor meldte vi os til programmet

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/untitled-4_7.jpg
Foto: Josephine Svane/TV 2
”Nybyggerne” sæson 5 er i fuld gang, og fire seje par kæmper for drømmeboligen. Sif og Mathias bor i rødt hus, og det var et stort ønske at deltage i programmet.

”Nybyggerne” var ikke et kendt program for Sif, som bor i det røde hus sammen med kæresten Mathias i den nye sæson af boligkonkurrencen.

Sif havde faktisk ikke hørt om programmet, før hendes søster gjorde hende opmærksom på programmet, hvor man får mulighed for at bygge sit drømmehus.

Passer perfekt

Det passede perfekt for Sif, som elsker at designe og bygge møbler og indrette.

- Det er typisk mig, for jeg ser aldrig fjernsyn. Men jeg slugte programmet råt, og det blev et totalt yndlingsprogram, fortæller Sif og fortsætter: 


- Jeg fik helt sommerfugle i maven, og jeg kunne mærke, at det her program er skabt til, hvad jeg går og drømmer om. 


Sif måtte overbevise Mathias 


- Jeg spurgte Mathias for sjov, om jeg måtte melde os til, og så sagde han ja, uden rigtig at høre efter, tror jeg, siger Sif med et grin.

Hun måtte dog lige overbevise kæresten Mathias en ekstra gang, da det gik op for ham, at de faktisk havde en chance for at komme med i programmet.

Efter chefen godkendte, at de tog på deres livs byggeeventyr, var Mathias med på vognen og glædede sig sammen med Sif til at gå i gang.

Fik opkaldet på Roskilde Festival

- Vi var på Roskilde Festival og stod foran Orange Scene, da vi blev ringet op om, at vi var kommet med i ”Nybyggerne”. Det var sindssygt fedt. Vi var helt oppe at flyve over, vi skulle være med, fortæller Sif. 


- Jeg glædede mig simpelthen så meget til at have syv uger, hvor vi ikke skulle andet end at bygge. Og så fik jeg lov til at være sammen med Mathias og vise ham mit univers, og det var simpelthen så fedt. 


Se alle parrene i den nye sæson af "Nybyggerne" i galleriet herunder.

GALLERI: Nybyggerne 2019 (Foto: TV 2)

Læs mere om: