22. feb. 2017
Af Lisbeth Grube

Nybygger-vinderne tilbage på TV: Sådan har vi det i dag

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen med lille Villy.
Lise Vandborg og Michael Stig Christensen med lille Villy.
Foto: Lars H. Laursen
Lise og Michael, sidste års vindere af ”Nybyggerne”, nyder at være forældre til lille Villy, men har haft en turbulent start med fire indlæggelser.

- Der er ikke et øje tørt. Det er meget rørende at se os selv på TV efter det vildeste år, siger Lise Vandborg, som sammen med Michael Stig Christensen vandt ”Nybyggerne” sidste år.

Onsdag aften var der gensyn med det unge vinderpar på TV 2. Kanalen har fulgt Lise og Michael i 2016, hvor de både blev husejere, ægtefolk og forældre.

Først flyttede de fra Aalborg til Farum, i sommer overraskede de med et bryllup i baghaven, og kort før nytår blev parret så forældre til lille Villy.

Hård start på forældrerollen

Parret er lykkelige for deres nye liv, selv om det har været en hård start på forældrerollen.

– Det går så godt med Villy, men vi har været indlagt fire gange. Først havde Villy RS-virus, og efterfølgende har jeg haft brystbetændelse tre gange med indlæggelse.

LÆS MERE: "Nybyggerne" - her er de fire nye par

- Jeg er stadig på antibiotika. Det har været hårdt, men Michael har været indlagt med os og har været fantastisk, fortæller Lise, som blev udskrevet med sin lille familie i sidste uge.

- Som at se os selv for et år siden

I disse dage er hun og Michael ved at indrette et nyt rum, nemlig et herreværelse til Lises far. Og så følger de med i den nye sæson af ”Nybyggerne” på TV.

- Vi kan slet ikke lade være. Det er som at se os selv for et år siden!, siger Lise.

Læs mere om: