1. mar. 2017
Af Majken Munk

Nybyggerne: Deltagerne ses privat

Nybyggerne
Nybyggerne 2017
Foto: Thomas Sindbæk/ TV 2
Der er kommet mere end fire smukke huse ud af programmet ”Nybyggerne” - der er nemlig også opstået gode venskaber.

I onsdagens omgang af ”Nybyggerne” kæmper de fire par med deres baghaver, men haven er ikke det eneste, der spirer på nybygger-vejen.

Naboskabet er så sandelig i top, og foruden at de hjælper hinanden med at transportere hobbit-legehus, har der også været plads til at lære hinanden at kende.

For det ældste par, Marianne og Steen, har det betydet en hel del.

- Det fedeste var faktisk, at vi havde et fantastisk forhold til alle. Det var skide hyggeligt. De er dejlige mennesker alle sammen, fortæller Steen.

LÆS MERE: Nybyggerne: Baby bliver forkælet af hele familien

Desuden fortæller Steen og Marianne, at det var svært at se på hinanden som konkurrenter, fordi der var så god stemning blandt deltagerne.

”Nybyggerne” plejer venskaberne

Selv om ”Nybyggerne” først og fremmest er en konkurrence, så har det bestemt været grobund for dejlige venskaber mellem flere af deltagerne.

- Vi har da haft to gevaldige parties med dem fra rødt hus (Cecilie og Jonas red.). De har både været hjemme i min lejlighed og oppe i vores sommerhus, hvor vi har haft en fest uden lige, fortsætter Marianne, der desuden også har mødtes med Anne, Todd og Lily.

I galleriet herunder, med billeder som vi har fået lov at bruge fra de søde nybyggeres privatalbum, kan du opleve nogle af de dejlige stunder, som ”Nybyggerne” har haft sammen siden programmet.

GALLERI: Venskab i "Nybyggerne"

Læs mere om: