19. apr. 2017
Af Majken Munk

NYBYGGERNE: Vi er klar til en afslutning

Nybyggerne
Marianne, Steen, Cecilie, Jonas, Christine, Mikkel, Anne og Todd.
Foto: Thomas Sindbæk/ TV 2
I aften - onsdag den 19. april - kl. 20 på TV 2 afgøres det, hvem af nybyggerne,der løber med deres drømmehus til knap tre millioner kroner. Og deltagerne ser frem til slutningen på forløbet.

Det har efterhånden varet 10 måneder for de fire par, der i foråret i 2016 brugte ni slidsomme uger på at bygge deres drømmehus. Nu er enden ved at være nået, og selv om det er vemodigt, så er parrene også klar til at få forløbet afsluttet.

- Det er sjældent for et program, at der først er en afgørelse, efter at optagelserne er slut. Det skaber en masse usikkerhed og uvished. Vi er klar til at sætte et punktum, fortæller Christine Delmar, der sammen med kæresten Mikkel håber på at vinde deres blå hus.

Cecilie og Jonas vil gerne trække stikket

For Cecilie og Jonas, der til daglig bor i Søborg, har deltagelsen betydet, at de muligvis får et helt forandret liv.

- Det er jo det skridt, vi ikke selv turde at tage. Vi vil rigtig gerne trække stikket og prøve noget nyt, og det kan vi, hvis vi vinder huset, fortæller Cecilie Handberg, der vil vinde deres røde hus.

Et gensyn med drømmehuset

Weekenden før finalen fik alle par fra ”Nybyggerne” mulighed for at vise deres drømmehuse frem for alle de nysgerrige seere.

- Det var skønt at komme tilbage og være i huset, men det var også på lånt tid. Det var måske sidste gang, at vi kunne være i huset. Det var meget vemodigt, fortæller Anne Bach, der sammen med manden Todd og datteren Lily drømmer om det grønne hus.

Tre tabere

Selvfølgelig er alle deltagerne klar over, at det ikke er muligt for alle par at vinde deres drømmehus.

LÆS MERE: Nybyggerne elsker Peter Ingemann

- Vi er jo tre, der ikke vinder, så vi kan trøste hinanden, siger Marianne Hjorth, der sammen med Steen gerne vil vinde det gule hus.

"Nybyggerne" sendes fra kl 20 i aften onsdag den 19. april.

Læs mere om: