Onsdag, 4. december 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Nye Årgang 0-programmer har søskende i centrum

Foto: Dan Mariegaard
Stephanie, Christian og Rachel plejer at være hovedpersonerne i "Årgang 0", men i tre nye miniprogrammer på TV 2 Play handler det om nogle af deres søskende.

”Årgang 0”-børnene er blevet voksne mennesker, og i januar kunne tv-seerne følge det populære TV 2-program for sidste gang. Men heldigvis er det ikke det sidste, vi får at se til de skønne unge mennesker fra den årelange dokumentarserie.

I begyndelsen af det nye år kan man nemlig glæde sig til at se fire nye portrætprogrammer med de fire hovedpersoner Stephanie, Emma, Rachel og Christian.

Tæt på Isabella, David og Ludvig fra Årgang 0

Men som noget helt nyt kan man også se frem til at lære nogle af deres søskende bedre at kende. De har været en stor del af programmerne i næsten hele deres liv, men det har altid været deres ”Årgang 0”-søskende, der har været hovedpersonerne.

Det er der for en stund lavet om på, for på TV 2 Play kan man komme endnu tættere på nogle af dem. I tre miniprogrammer kan man følge Stephanies lillesøster Isabella, Rachels storebror David og Christians lillebror Ludvig. Det bekræfter TV 2 over for BILLED-BLADET. 

Og det er en begivenhed, der vækker spænding. 

- Det har hun ikke prøvet før. Det er lidt mærkeligt, for det plejer ikke at være hende, der er hovedperson, fortæller Christina Siguenza, der er mor til Stephanie og Isabella.

De fire portrætprogrammer om Stephanie, Rachel, Emma og Christian samt de tre miniprogrammer om Isabella, Ludvig og David kan ifølge TV 2 ses i begyndelsen af det nye år.

GALLERI: Skønne Årgang 0-minder (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden