21. mar. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Nye detaljer afsløret: Sådan bliver Melvin Kakoozas nye talkshow

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Foto: Krestine Havemann/TV 2
Lige om lidt er der premiere på Melvin Kakoozas nye talkshow, og der er lagt op til underholdning for hele familien.

Melvin Kakooza har gjort kometkarriere, og nu er den 30-årige tv-stjerne og komiker klar med mere nyt.

Snart er der nemlig premiere på hans helt eget talkshow, ”Melvin Kakooza show”, og nu løfter TV 2 lidt af sløret for, hvad seerne kan glæde sig til.

Masser af kendte gæster

Der er planlagt otte nye programmer, som sendes hver lørdag aften, og talkshowet kommer til at bestå af store danske navne, sketches og lege samt standup og god musik. Melvin Kakooza er den altoverskyggende vært, og han tager sine gæster med ud i virkeligheden for at udsætte dem for udfordringer og situationer, som seerne aldrig før har set dem i.

Blandt gæsterne er Burhan G, Dar Salim, Sofie Gråbøl, Birthe Kjær og Jada, ligesom man undervejs også kommer tæt på almindelige danskere med noget på hjerte.

En stor drøm

- En vigtig del af 'Melvin Kakooza Show' er de mange fantastiske mennesker, der gæster showet, og her har vi fokus på at præsentere dem på en helt ny måde. Samtidig introducerer vi danskerne for nye, spændende personligheder, de måske ikke kendte i forvejen, siger vært Melvin Kakooza, der netop er inspireret af amerikanske talkshowværter som Jimmy Fallon og David Lettermans tilgang til talkshowformatet.

- Med 'Melvin Kakooza Show' får jeg lov at samle alle de ting, jeg elsker: musik, dans, sjove udfordringer og ikke mindst interaktionen med publikum og gæster. Det er noget, jeg altid har ønsket mig at gøre, siger Melvin Kakooza.

Der er premiere på ”Melvin Kakooza Show” lørdag 9. april, og i det første program får han besøg af Rasmus Botoft, Medina og Andreas Odbjerg.

https://imgix.billedbladet.dk/kh_melvin_opt1_017.jpg
Melvin Kakooza Show
Foto: Krestine Havemann

Læs mere om: