Torsdag, 10. august 2017 - af Lisbeth Grube

Nygifte Amalie Dollerup: Det var mig der friede

Amalie Dollerup og Andreas Jebro.
Amalie Dollerup og Andreas Jebro.
Skuespiller Amalie Dollerup, som i lørdags blev gift med Andreas Jebro, stod for frieriet til manden i sit liv.

I ”Badehotellet” er Amalie Dollerup elsket i rollen som den dynamiske Amanda – og privat er den 31-årige skuespiller også en handlekraftig kvinde.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Lørdag blev hun og skuespillerkæresten Andreas Jebro, 33, gift ved et romantisk sommerbryllup, og nu fortæller parret til BILLED-BLADET, at det var Amalie, der var på frierfødder.

Frieriet skete på en ferie i Budapest.

- Vi sad lidt for os selv på en restaurant-terrasse, det var 27 grader lækkert vejr, vi fik et glas rosé, og så tænkte jeg: "Nu er det nu". Jeg havde tænkt mig at fri på turen, men det skete allerede på dag nummer to, for jeg kunne simpelthen ikke vente seks dage, fortæller Amalie Dollerup til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Andreas blev vildt glad

Andreas sagde straks ja, og han er vild med, at Amalie friede – dog uden knæfald.

- Jeg blev så glad! Og jeg er sindssygt glad for, at Amalie spurgte mig. Det var et fuldstændig vildt øjeblik. Det menneske, jeg elsker, blotter sig fuldt og helt og spørger, om vi skal være sammen for evigt. Det var fantastisk, udbryder han.

Se de skønne bryllupsfotos og læs det store interview med Amalie Dollerup og Andreas Jebro i BILLED-BLADET nr. 32, der er på gaden torsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden