Torsdag, 19. december 2019 - af Emilie Jepsen

Nyt liv for Lise og Michael fra Nybyggerne: Tilbage på tv

Lise og Michael med lille Villy

Lise og Michael med lille Villy

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det unge par Lise og Michael vandt det blå hus i "Nybyggerne" i 2016, og meget er sket siden. Nu har de kastet sig ud i endnu et tv-program.

Der sket meget for parret Lise og Michael fra vinderhuset i "Nybyggerne" i 2016, der er siden programmet er blevet gift, blevet forældre til Villy og fået en lille hund Basse. 

Men det kreative par mærkede noget krible, og nye fremtidsplaner kom på tale … men hvad skulle de bestå af? 

Inde i skoven i den by, hvor Lise er vokset op i, startede drømmen til det nye eventyr, den lille familie siden er taget på. For lige der midt på den store smukke naturgrund, forsvandt tvivlen: De skulle ikke renovere et gammelt hus, de skulle bygge et nyt - og det skulle være lige der, inde blandt træer og smuk natur. 

Deler eventyret med os 

Den smukke grund og det vilde projekt deler de dagligt med deres følgere på bloggen: LiseogMichael.dk og på instagram. 

Men på TV 2 Play kan man nu også følge med i deres liv efter programmet, hvor de fortsætter i den hæsblæsende fart, de havde på tilbage i 2016.

Et tv-hold har i halvandet år, fulgt med i parrets byggeproces, og det giver seerne mulighed for et dejligt gensyn. 

Stadigvæk Lise og Michael fra blåt hus

- Vi er jo blevet ældre, forældre og det påvirker meget. Nu er det ikke kun os, men også Villy det handler om. Det betyder selvfølgelig også,  at vi er blevet mere fornuftige og realistiske, men vi er stadigvæk os. 

Det unge par blev hurtigt kendt for at benytte sig af genbrug, da de var med i "Nybyggerne", og det er noget, de stadigvæk holder fast i. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Vi holder fast i at bruge genbrug og stadigvæk med masserer af dansk design. Så kan det godt være, at vi skifter lidt træsorter, men tidsalderen er cirka den sammen - nemlig 1960'erne. 

Den eventyrlige grund og det flotte hus, Michael har tegnet, skal næsten ses med egne øjne og så leverer parret som altid en god portion naturlighed, kærlighed og mange smil undervejs. 

Programmet kan ses på TV 2 Play. En sammenklipning af alle seks afsnit vises på TV 2 den 28. december kl. 18.25. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden