28. feb. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Nyt X Factor-studie på vestegnen: Derfor er det helt særligt for Ankerstjerne

Ankerstjerne
Foto: Peter Grosen
X Factor-dommeren Ankerstjerne er vokset op på vestegnen og kender godt til det sted i Brøndby, som liveshowene i år bliver sendt fra.

”X Factor” bliver i år sendt på TV 2, og derfor er det heller ikke DR Byens studie 5, der i år skaber rammerne for årets liveshows.

De bliver derimod sendt fra en gammel fabriksbygning i Brøndby, som er blevet omdannet til en stor scene, og hvor der er plads til godt 500 publikummer.

Det er en lokation, der passer dommeren Ankerstjerne særdeles godt. Han er nemlig selv vokset op på vestegnen.

Ankerstjerne: Jeg har været her som barn

- Det er lidt hyggeligt. Jeg har været lige præcis her rigtig meget som barn, fordi min mormor og morfar boede lige rundt om hjørnet, så det er bare dejligt, fortalte Ankerstjerne til BILLED-BLADET fra det nye studie forud for det første liveshow.

Her har deltagerne rig mulighed for at tage venner og familie med som opbakning, men der er måske også udsigt til, at Ankerstjerne får familiært selskab i studiet.

- Jeg tror måske min morfar kommer. Det kommer an på, om han gider alt det blinkende lys. Hvis jeg kender ham ret, vil han nok hellere se det hjemme foran fjerneren med et glas whisky, griner ”X Factor”-dommeren.

Læs mere om: