19. sep. 2015
Af af Karina Didriksen

Oh Land fra Voice Junior: Jeg har ikke tid til at slappe af

Oh Land.
Oh Land.
Foto: TV 2
Sangerinden Oh Land går et travlt efterår i møde, for samtidig med at hun er coach i TV 2-programmet, skal hun på turné i USA og Europa.

Oh Land har fart på karrieren, og i de kommende måneder får hun mere travlt end nogensinde, når hun både skal være på skærmen og optræde på scener rundt om i verden.

Hver lørdag aften kan sangerinden opleves som coach i ”Voice Junior” på TV 2. De første programmer er optaget på forhånd, men snart bliver det sendt live, og det betyder, at Oh Land skal være på dansk grund hver uge.

- Jeg skal på turné i USA og Europa i løbet af efteråret, og samtidig skal jeg også hjem til Danmark en gang imellem for at medvirke i ”Voice Junior”. Så jeg har ikke tid til at slappe af, fortæller Oh Land til BILLED-BLADET.

Oh Lands liv er et maraton

Den 30-årige sangerinde med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius er ikke i tvivl om, hvor hun kommer til at tilbringe de fleste af døgnets timer i den kommende tid.

- Jeg kommer til at bruge mere tid i et fly end noget andet sted, fastslår Oh Land og tilføjer:

- Jeg ser lidt mit liv som et maraton, hvor jeg lige nu er ved at booke en ferie i december – mit mål er at nå hen til den ferie og sørge for at overleve!

Oh Land har endnu ikke vundet

Oh Land er igen i år coach i ”Voice Junior” sammen med Joey Moe og Wafande.

Vinderne af de første to sæsoner i 2014, Melina og Aland, var begge på Joey Moes hold, og i løbet af efteråret vil det vise sig, om Oh Land eller Wafande har bedre held denne gang.

Tredje sæson af ”Voice Junior” havde premiere lørdag den 5. september på TV 2. Fra lørdag den 10. oktober sendes programmerne direkte, når der tages hul på kvartfinalen, og her får seerne mulighed for at stemme deres favorit videre i sangkonkurrencen.

Læs mere om: