23. sep. 2011
Af af Lisbeth Grube

Ole Kibsgaard har smidt otte kilo

Ole Kibsgaard er blevet otte kilo lettere i selskab med sin dansepartner Karina Frimodt.
Ole Kibsgaard er blevet otte kilo lettere i selskab med sin dansepartner Karina Frimodt.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
”Vild med dans” lærer ikke kun deltagerne at danse. Træningen får dem også i form.

Ikke kun hæmningerne bliver smidt i "Vild med dans". Kiloene rasler også af nydanserne, som sveder i træningslokalet dagligt. Sypigerne må sy damernes kjoler ind, og herrernes livvidder skrumper. Efter bare en måneds træning har Shu-bi-duas Ole Kibsgaard smidt adskillige overflødige kilo.

- Jeg har tabt otte kilo, og det føles rigtig dejligt. Ud over den heftige træning har jeg spist mere fornuftigt, end jeg plejer, med flere grøntsager og færre kulhydrater. Jeg elsker mad! Mad og drikke er på top-tre over livets største værdier for mig. Jeg er også en hyggespiser, for normalt kan jeg godt spise aftensmad to gange, men det har jeg droppet nu. Samtidig er det ikke nogen hemmelighed, at jeg har en sød tand, men jeg har ikke spist slik i en måned. Og jeg er ikke færdig med at tabe mig endnu, fortæller Kibsgaard, som har alle muligheder for at nå sit mål.

I fredags røg den dansende guitarist i omdans, men seerne stemte ham og dansepartneren Karina Frimodt videre på dansegulvet.

- Vi er så lettede! Det er en sten af dimensioner, der er faldet fra hjertet, for ingen ønsker at ryge ud af det første program. Selv om det kun er en leg og en konkurrence, betyder "Vild med dans" rigtig meget for os. Fredag giver vi den virkelig gas, garanterer Ole Kibsgaard.

Læs mere om: