Ole og Anne fra Sommerdrømme: Derfor valgte jeg min far som makker

Ole og Anne - far og datter Ole (56) og Anne (28) er far og datter. Ole er svagstrømsingeniør og bor i Fredericia, og Anne er nyuddannet arkitekt med speciale i bygninger med kulturarv og bor lidt uden for Silkeborg.De er begge friluftsmennesker og elsker udeliv, genbrug og bæredygtighed. De drømmer om et fælles sted - et sommerhus, der er deres, og hvor de ikke er på besøg hos hinanden.

Ole og Anne - far og datter

Ole (56) og Anne (28) er far og datter. Ole er svagstrømsingeniør og bor i Fredericia, og Anne er nyuddannet arkitekt med speciale i bygninger med kulturarv og bor lidt uden for Silkeborg.

De er begge friluftsmennesker og elsker udeliv, genbrug og bæredygtighed. De drømmer om et fælles sted - et sommerhus, der er deres, og hvor de ikke er på besøg hos hinanden.

Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2
Et af parrene i ”Sommerdrømme” på TV 2 er Ole og Anne, som er far og datter. De krydser fingre for, at de vinder et sommerhus i programmet.

Sæson to af ”Sommerdrømme” er i fuld gang på TV 2, og et af de fire par, man kan møde, er Ole og Anne.

De er far og datter, og det var 28-årige Anne, som meldte dem til programmet. Hun var slet ikke i tvivl om, at hun ville have sin 56-årige far som makker.

- Jeg har set alle de her gør-det-selv-programmer, og jeg synes, det er enormt inspirerende, fortæller Anne i TV 2’s ”Go’morgen Danmark” og fortsætter:

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Og så vidste jeg godt, at hvis jeg skulle overleve i det, så havde jeg brug for en klippe, både fysisk og psykisk. Så min far blev mit bedste bud.

Drømmer om et fristed

Ole arbejder som svagstrømsingeniør og bor i Fredericia, mens Anne er nyuddannet arkitekt med speciale i bygninger med kulturarv og bor lidt uden for Silkeborg.

Far og datter krydser fingre for, at det netop er dem, som vinder et skønt sommerhus på Falster.

- Drømmen er at have et sted, der er fælles for os begge to. Jeg er flyttet hjemmefra, så det her kunne ligesom være vores fælles hus igen. Sådan et samlingspunkt vil vi rigtig gerne have. Et fristed, hvor vi kan være os selv og nyde naturen, fortæller Anne i ”Go’morgen Danmark”.

"Sommerdrømme" sendes hver onsdag kl. 20.00 på TV 2. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden