8. sep. 2020
Af Lone Vandborg

Overraskelse på overraskelse: Det havde vi ikke set komme

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/top_24.jpg
Foto: Hanne Juul
"Vild med dans" overrasker i år. Friske pust i konstellationerne af parrene.

Denne ”Vild med dans”-sæson har fået ”plejer” blæst væk, og ind er landet et forfriskende pust af spændende par-konstellationer.

Efter alle de professionelle dansere og alle nydanserne var offentliggjort, tænkte de fleste dansefans, at Silas Holst igen skulle danse med en mand.

Det skal han ikke. Silas skal danse med skuespiller Nukaka Coster-Waldau, 49. Faktisk er der ingen same-sex par i år.

Ham danser Hilda Heick med

Da 74-årige Hilda Heick (sæsonens alderspræsident) blev annonceret som deltager, gættede mange af BILLED-BLADETs læsere på, at hun skulle danse med Thomas Evers Poulsen. Men nej, Hilda danner par med Michael Olesen.

I stedet har Thomas Evers Poulsen fået Merete Mærkedahl, som partner. Og det bringer jo gode minder fra ”Badehotellets” køkken. Hardcore fans af danseshowet vil huske, at Thomas i 2015 vandt ”Vild med dans” med køkkenpigen Martha (Ena Spottag), og nu skal Otilia ud af stuepige-uniformen og ind i dansekjolerne.

Sportsstjernen

Ingen ”Vild med dans” uden en sportsstjerne. I år er det håndboldhelten Lars Krogh Jeppesen, der skifter harpikssen på hånden ud med voks under danseskoen.

Ingen tvivl om, at den 41-årige to meter høje tidligere landsholdsspiller er en af sæsonens helt store stjerner i det populære TV 2-program. Derfor tænkte mange, at han ville få en af de mest kendte kvindelige dansere. Men igen overraskede casterne. Faktisk er det Malene Østergaard, der ikke har været med siden 2013, der skal lære Lars hæl og tå.

Så herfra skal lyde et rungende SKØNT med nytænkning. Vi glæder os vildt meget til at komme med rundt på gulvet med alle parrene.

Læs mere om: