Lørdag, 10. oktober 2020 - af Christinna Braun

Overraskende exit: Derfor røg Lars Krogh Jeppesen ud

Lars Krogh Jeppesen og Malene Østergaard. 

Lars Krogh Jeppesen og Malene Østergaard. 

Foto: Hanne Juul
Lars Krogh Jeppesen måtte sammen med sin partner Malene Østergaard forlade ”Vild med dans” som det første par i denne sæson.

Den allerførste omdans i dette års ”Vild med dans” er danset, og det var den tidligere håndboldspiller Lars Krogh Jeppesen, der sammen med partneren Malene Østergaard måtte se sig slået af Vicky Knudsen og Martin Parlov Reichhardt.

Dette exit var overraskende, siger BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg.

- Normalt plejer danskerne at stemme de store sportsstjerner videre, og det skete så ikke, hvilket var ret overraskende. Her kunne man måske tro, at han ville få en masse popularitetsstemmer, siger Lone Vandborg.

Men Lars Krogh Jeppesen og Malene Østergaard har haft en stor udfordring i deres højder, og det er med til, at deres dans ikke har siddet i skabet, siger BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert.

- Hun er simpelthen for lille i forhold til ham, når det gælder især standarddans. Normalt skal en herre læne sig fremad og skubbe med benet og hoften mod damen, og det sidder for højt på hende på grund af hans højde. Det er svære betingelser, siger Lone Vandborg og fortsætter:

- Og så dansede Vicky bare klart bedre i omdansen.

 

I den anden ende af skalaen har vi aftenens pointsluger Merete Mærkedahl med partner Thomas Evers Poulsen.

- Vi havde jo set lidt af Meretes kvaliteter i fredags, men hun overraskede meget positivt i aften, hvor hun virkelig levede sig ind i musikken og både forstod og følte hvert trin. Det var meget imponerende. Det samme så vi med Emili Sindlev, som virkelig sprang ud som danser i aften, lyder det fra Lone Vandborg.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden