31. mar. 2020
Af Jan Bergman

På eventyr med TV 2: Her er deltagerne fra Først til verdens ende

Under corona-krisen er mange nødt til at blive hjemme, men nu kan man komme ud at opleve verden i det nye TV 2-program "Først til verdens ende".

Det er en svær tid, hvor mange er nødt til at bruge mange timer derhjemme, men nu kan man komme ud på en eventyrlig rejse med TV 2.

For tirsdag aften er der premiere på "Først til verdens ende", hvor fem par kæmper om at komme først fra Odense til Singapore. Og det skal vel at mærke foregå uden brug af flytransport, smartphones og internet.

En fysisk og mental rejse

Første etape går fra Odense til Venedig, og undervejs skal parrene gennem syv forskellige checkpoints, før de når til den ottende og sidste etape mod Singapore. Det par, der når frem først, vinder hele 250.000 kroner.

De otte programmer er optaget fra oktober til december sidste år, men for de ti deltagere har det ikke kun handlet om at nå først frem til Singapore.

De fem par har nemlig også hver især haft brug for at finde hinanden igen på hver deres måde. I galleriet herover kan man lære dem alle lidt bedre at kende.

Der er premiere på "Først til verdens ende" på TV 2 tirsdag aften klokken 20.00.

Galleri: Deltagerne fra Først til verdens ende

Læs mere om: