Tirsdag, 7. april 2020 — af Christinna Braun

PÅSKEHYGGE: Nu kan du komme på skattejagt med vennerne fra Tinka

Tinka og Grot fra julekalenderen "Tinka og Kongespillet". 
Tinka og Grot fra julekalenderen "Tinka og Kongespillet".
Foto: TV 2
I påskedagene inviterer de fire kongsemner, Tinka, Grot, Falke og Birk, fra ”Tinka og kongespillet” til en skattejagt.

Så er der godt nyt til alle, der er fans af TV 2s succes-julekalendere om halvnissen Tinka, for i år varer julen lige til påske. I alle påskedagene inviterer fire af karaktererne fra den populære julekalender nemlig til påskeskattejagt.

Det drejer sig om de fire kongsemner, Tinka, Grot, Falke og Birk, der alle kæmpede om den eftertragtede trone i sidste års julekalender på TV 2 ”Tinka og kongespillet”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen hver for sig

Det er Esben Dalgaard, som spiller nissen Grot, der står bag det hyggelige initiativ. Idéen opstod, da corona-krisen lagde låg på påsken, som vi kender den.

- Vores mindste datter på syv år har to højtider, hun VIRKERLIG elsker: Jul og påske. Påske, fordi vi altid samler en masse børn til påskejagt i haven, og derfor blev hun selvfølgelig enormt ked af det, da det jo så ikke kunne realiseres, fortæller Esben Dalgaard om sin og hustruen Charlottes datter Alberte.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Derfor ville Esben prøve at lave en skattejagt, hvor alle kan være med - hver for sig.

Sådan foregår det

Hvis du vil med på skattejagt med vennerne fra TV 2-julekalenderne om Tinka, så begynder det skærtorsdag den 9. april. Det hele foregår på Instagram på Esben Dalgaards profil, som du kan finde ved at trykke her.

Hver dag i påsken kommer der en ny skattejagts-post på Instagramprofilen, hvor man skal løse en opgave, og hvis man har løst alle opgaver til 2. påskedag, kan det være, man finder en skat. Alle kan være med, bare man har en tusch og noget papir ved hånden.

Se filmen, hvor Esben Dalgaard introducerer skattejagten i opslaget herunder, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden