Paprika Steen: Svært når nogen bliver stemt hjem

Foto: Martin Høien
Paprika Steen var meget berørt over at skulle sige farvel til Line Kruse og Michael Olesen i ”Vild med dans”.

- Det her er jo absolut den kedelige del af showet. Og især nu, hvor vi er nået så langt i programmet er det rigtig svært at nogen går ud, fortalte en meget berørt Paprika Steen til BILLED-BLADET efter fredagens ”Vild med dans”.

Oveni glæden over, at hun og dansepartneren Mads Vad gik videre efter deres wienervals, var den danseglade skuespiller – lige som de andre på holdet – kede af at skulle sige farvel til Line Kruse og Michael Olesen, der tabte omdansen til Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard.

- Allerede da det blev klart, at de skulle i omdans, syntes jeg, det var trist. Jeg ved jo godt, at verden ikke går under, men man bliver meget opslugt af at være i det her program – og man vil så gerne videre.

Inden de to par skulle ud i deres omdans fortalte Paprika Steen, at hun ville prøve at lukke lidt ned for de mange følelser.

- Jeg lader bare som om, jeg er med i en TV-serie med pænt tøj, og at jeg måske er Rachel.

Men Paprika er Paprika Steen, der stadig er med i ”Vild med dans” og elsker det.

- Min søn Otto er i Wien, så det var jo lidt sjovt, at vi skulle danse wienervals. Næste fredag danser vi samba, og det glæder jeg mig rigtig meget til, selvom jeg er blevet ret glad for standarddans, lød det fra en trods alt glad Paprika Steen.  

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden