Torsdag, 17. marts 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Par fra 3xBeliggenhed missede drømmehuset: Sådan går det i dag

Christian, Sara, Daniel og Ditte. 

Christian, Sara, Daniel og Ditte. 

Foto: Mastiff/TV 2
Et overbud på mere end 200.000 kroner var ikke nok til, at Daniel og Ditte kunne sikre sig drømmehjemmet i "3xBeliggenhed", men i dag er de glade for, at det endte, som det gjorde.

Sara Lygum og Christian Borregaard er tilbage med en ny omgang af ”3xBeliggenhed”, og onsdag aften var Daniel Eriksson og Ditte Skovgård et af de to par, der søgte efter deres drømmebolig.

Den fandt de tilsyneladende også, da de faldt pladask for en villa i Ågerup nordøst for Roskilde.

Overbud var ikke nok

De var dog langtfra de eneste, der var faldet for det dejlige hus, og for at gøre sig håb om at få nøglerne til villaen, var de nødt til at komme med et overbud.

Som man kunne se på tv onsdag aften, bød parret mere end 200.000 over udbudsprisen, men desværre var det ikke nok.

Huset i Ågerup blev solgt for 4.516.000 kroner, hvilket var mere end en halv million over udbudsprisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har købt hus

Parret var tydeligvis skuffede, da det stod klart, at huset ikke blev deres. Men i dag er de glade for, at det endte, som det gjorde.

En uge efter optagelserne til programmet sluttede, kom der nemlig et hus til salg i Smørum i Ballerup Kommune, som lever op til alle deres krav.

- Så vi er glade for, at vi ikke fik huset. Det var et fedt hus, men efterfølgende kunne vi mærke, at det bare ikke var det område, vi ville bo i, fortæller Ditte til TV 2 om huset i Ågerup.

Hun og kæresten har købt huset i Smørum, og de ser nu frem til april, hvor de flytter ind i den 150 kvadratmeter store villa fra 1978, hvor der er rig mulighed for, at de kan sætte deres helt eget præg på hjemmet.

Klik her og se billederne af parrets nye hjem i Smørum.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden