Søndag, 7. februar 2010 - af af Ken Richter

Par i Årgang 0 tæt på skilsmisse

Emma fra Årgang 0

Emma fra Årgang 0

Foto: Jesper Sunesen
Brudet var planlagt men Emmas far og mor reddede ægteskabet i sidste øjeblik.

Der var gået rigtig meget rutine i den hjemme hos Lene og Poul-Erik Josefsen, der er forældre til Emma fra dokumentarserien "Årgang 0" på TV 2.

- Det hele var bare blevet for meget hverdag. Vi har været gennem meget med to lukkede købmandsbutikker, der har efterladt en større gæld, og nu arbejder Poul-Erik i weekenderne og er hjemme til hverdag, hvor jeg passer mit job som dagplejer. Derfor har vi gået meget op og ned ad hinanden og alligevel ikke fået talt om de ting, der irriterede os.

- Vi havde planlagt alt om skilsmissen i detaljer. Det var aftalt, hvordan vi skulle have børnene på skift, og hvordan vi skulle dele bilen og boligen. Heldigvis var der både familie og gode venner, der blev rystede, og som sagde, at det kunne vi ikke være bekendt, dengang vi fortalte, at vi ville gå hver til sit.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Reaktionerne fik Lene og Poul-Erik til at tænke sig om en ekstra gang, og de blev enige om, at de ville redde ægteskabet.

- Var vi ikke kommet til en psykolog - endda helt ovre i København - var vi helt sikkert skilt nu. Vi var der tre gange, og det fik os til at se ægteskabet i et helt nyt lys. Det er ikke bare guld og grønne skove at blive skilt, og det er slet ikke nemmere at være alene med tre børn. Vi blev overbevist om, at vores ægteskab er værd at kæmpe for.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden