Mandag, 13. marts 2023 — af Catja Klarskov

Patricia Tjørnelund fandt sin far på tv: Nu kæmper de sammen en svær kamp

Patricia Tjørnelund med sin far Dido
Patricia Tjørnelund med sin far Dido
Foto: Privat
Patricia Tjørnelund fandt sin far i “De forsvundne fædre”. I dag kæmper de sammen en svær kamp.

I TV 2-programmet “De forsvundne fædre” hjalp Kristian Bech med at finde og genforene Patricia Tjørnelund med sin far Dido. I dag kæmper far, datter og resten af familien sammen en hård og svær kamp. De håber nemlig alle, at Dido kan få sin danske opholdstilladelse tilbage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Allerede kort efter, at Patricia og Dido gav hinanden det rørende genforeningsknus, man ser i programmet, besluttede familien nemlig, at Dido skulle tilbage til Danmark. Det fordi både Patricia og hendes søskende inderligt ønsker, at deres far kan få lov til atter at bosætte sig i landet, hvor han har alle sine børn og børnebørn.

I maj 2022 lykkedes det for Patricia at få sin far hertil på et turistvisum, og om få måneder har familien derfor haft et helt år til at lære hinanden at kende på ny. Dido har nemlig, i den periode Udlændingestyrelsen behandler hans ansøgning om opholdstilladelse, lov til at opholde sig i Danmark.

I mellemtiden fordriver Patricia den svære ventetid med blot at nyde sin fars selskab og tilstedeværelse.

I løbet af Patricias opvækst var hun og faren nemlig meget tætte, og da hun som 15-årig oplevede, at han rejste fra familien, mærkede hun straks et savn, der kun blev større af, at hun altid har været meget bevidst om alt det, de to deler og har til fælles. Interesser de i dag har muligheden for at dyrke sammen.

– Min far er kunstner, så vi har været en del på museum. Men vi har også bare lært hinanden at kende over familiemiddage og små weekendture med sightseeing rundt i København. Vi har også holdt vores første jul sammen igen efter tyve år, fortæller Patricia Tjørnelund til BILLED-BLADET.

Patricia uddyber desuden til BILLED-BLADET, at det på nuværende tidspunkt desværre ser sort ud med Didos sag, men at de alle bevarer håbet og optimismen til det sidste.

TV 2 genudsendte her til aften 2. episode af “De forsvundne fædre”, men du kan allerede nu se eller gense hele sæsonen på TV 2 Play.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden