6. sep. 2011
Af af Jan Bergman & Anne Romanelli, tjekTV.dk

Patrick Nielsen lover Dirty Dancing i Vild med dans

Patrick Nielsen
Bokseren Patrick vil gøre sin berømte navnebror fra filmens verden kunststykket efter - der bliver "Dirty Dancing" på dansegulvet lover han.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Bokseren Patrick Nielsen afslører, at han vil efterligne Patrick Swayze i ”Vild med dans”. Og det er der en helt særlig grund til.

20-årige Patrick Nielsen er den yngste deltager i den nye sæson af "Vild med dans", og han er godt nervøs forud for premieren fredag aften. Den hårdtslående bokser er nemlig ikke lige så talentfuld på dansegulvet, som han er i ringen, afslører han over for tjekTV.dk.

- Jeg er MEGET nervøs. Jeg er også nervøs, bare fordi jeg skal lave interviews inden showet. Jeg er OK til at danse, hvis jeg selv skal sige det, men jeg er ikke fantastisk. På en skala fra 1 til 10 vil jeg nok sige, at jeg er en 6'er. Men jeg elsker at danse. Det er jo en fest, så selvfølgelig sagde jeg ja til at medvirke, siger han til tjekTV.dk.

Fredag aften er det så seernes tur til at vurdere Patricks evner på et dansegulv, og han har i hvert fald et trick i ærmet, som gerne skulle sikre nogle stemmer. Han vil nemlig stjæle nogle trin fra sin berømte navnebror, skuespilleren Patrick Swayze. Det er der en helt speciel grund til.

- Min mor har opkaldt mig efter Patrick Swayze, og det vil jeg da helt sikkert udnytte i "Vild med dans". Så lur mig, om der ikke kommer nogle "Dirty Dancing-moves", siger han til tjekTV.dk med hentydning til den legendariske dansefilm med netop Swayze i hovedrollen.

Om det er nok til at vinde konkurrencen, vil tiden vise, men Patrick har dog kvaliteterne til at nå langt, vurderer hans dansepartner Claudia Rex.

- Der er bestemt potentiale. Han skal bare lige lære at rette sig op! Jeg vil nok vurdere ham til en 5'er på en skal fra 1 til 10, så der er selvfølgelig plads til forbedringer. Men de skal nok komme, lover hun.

Læs mere om: