6. maj. 2020
Af Karina Didriksen

Pelle Emil Hebsgaard om Claudia Rex: Derfor passer vi godt sammen

Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard.
Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard.
Foto: Dan Mariegaard
Værten på TV 2’s ”Sommerdrømme” har fundet det perfekte match i den tidligere ”Vild med dans”-stjerne Claudia Rex.

Pelle Emil Hebsgaard kan hver onsdag ses som vært på TV 2’s ”Sommerdrømme”, og privat er hans egen drøm om at finde kærligheden og stifte familie gået i opfyldelse.

Han har siden 2017 dannet par med den tidligere ”Vild med dans”-stjerne Claudia Rex og sætter ord på, hvorfor de passer godt sammen.

- Vi er begge to nogle arbejdsheste og supplerer hinanden godt. Det er nok en del af vores show-baggrund, at vi arbejder bedst under pres. Jeg er især dårlig til at sidde stille, det er Claudia lidt bedre til. Jeg vil virkelig gerne bruge mine hænder til et eller andet, fortæller Pelle Emil Hebsgaard.

Glade og lykkelige

I august 2019 blev parret forældre til sønnen Zacharias, der nu er ni måneder gammel, og forældrerollen har styrket forholdet mellem Claudia og Pelle Emil.

- Når man har søvnløse nætter, og man synes, det kan være hårdt, så er det, man finder ud af, at man har hinandens ryg. Det er vigtigt, og det er vi gode til, siger tv-værten og bryder ud i et smil:

- Alt er godt, vi er glade og lykkelige, og selv om det er mærkelige tider, og det er ufedt ikke at kunne se vores forældre og Zacharias’ bedsteforældre, så prøver vi at få det bedste ud af det og hygger os alt, hvad vi kan.

Læs mere om: