3. apr. 2019
Af af Liz Rørsig

Pelle Emil Hebsgaard: Vil gerne lave keramik med Claudia

Pelle Emil Hebsgaard
Pelle Emil Hebsgaard
Foto: Gregers Overvad
Pelle Emil Hebsgaard debutterer som TV-vært i "Keramikkamp".

– Det er vildt sjovt – og sindssygt svært, udbryder Pelle Emil Hebsgaard, mens han griber en klump stentøjsler og sætter fut i drejeskiven.
Den 30-årige skuespiller debuterer på onsdag den 3. april som TV-vært i det nye TV 2-program ”Keramikkamp”, hvor 10 hobbykeramikere kæmper om at blive kåret til landets bedste. Alle skal forme og dreje om kap med uret.

Mor laver keramik

– Jeg er blevet overrasket over, hvor meditativt det er at lave keramik. At man kan lukke verden ude og fordybe sig. Det er meget fascinerende, siger Pelle Emil.
Personligt har han ingen erfaring med keramik, udover at han har lavet de klassiske ”pølseaskebægre” som barn på fritidshjemmet. Men hans mor, Karen Hebsgaard, er en ivrig hobbykeramiker.

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/20170908_hjp0893.jpg
Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Jeg leder efter en hobby

Hvis Pelle Emil havde tiden til det, ville han tilmelde sig et keramikkursus – gerne med hustruen Claudia Rex. – Det kunne være en fantastisk par-date, smiler skuespilleren og fortsætter:
– Jeg har fået øjnene op for, hvor dejligt det er at have noget i hænderne, fordi man glemmer den travle hverdag omkring sig. Min hobby med at stå på scenen blev pludselig mit liv og mit levebrød, og jeg elsker det, men det er også rart at lave noget helt andet. Jeg leder efter en hobby, erklærer han.

Læs mere om: