Torsdag, 15. september 2022 - af Karina Didriksen

Pernille Blume og Frederik Haun er ikke i tvivl: Hvem bliver gift først?

Pernille Blume og Frederik Haun.

Pernille Blume og Frederik Haun.

Foto: Dan Mariegaard
Svømmeren Pernille Blume fulgtes med Morten Kjeldgaards kæreste, Frederik Haun, til premieren på ”Vild med dans”. De er begge forlovede, men er ikke lige langt med bryllupsplanlægningen.

I december 2021 afslørede Morten Kjeldgaard og kæresten Frederik Haun, at de var blevet forlovet.

Det var kun få måneder efter, at Morten Kjeldgaards daværende ”Vild med dans”-partner Pernille Blume også var blevet forlovet.

Men hvem af dem bliver så gift først? Det var Pernille Blume og Frederik Haun slet ikke i tvivl om, da BILLED-BLADET mødte dem til premieren på ”Vild med dans”.

- Jeg tror helt sikkert, at Morten og jeg bliver gift først, fastslog ”Bagedyst”-stjernen, mens svømmeveninden indskød med et grin:

- Det gør de 100 procent! Vi når at være med til deres bryllup, før vi selv skal giftes.

Travle mennesker

28-årige Pernille Blume er forlovet med den franske svømmer Florent Manaudou, og parret har slet ikke travlt med at planlægge bryllup.

- Der er stadig lidt lange udsigter til det, for vi er begge to nogle travle mennesker. Nu kan man se, hvor hurtigt der bare er gået et år, forklarede Pernille Blume.

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun har derimod allerede fastlagt, at de skal giftes i maj 2023.

- Men hvis det stod til Morten, blev vi også først gift i 2024 eller 2025. Det er mere mig, som holder fast, lød det med et smil fra Frederik Haun.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden