Lørdag, 6. november 2021 - af Karina Didriksen

Pernille Blume om Vild med dans: Derfor måtte jeg skrive til min mor

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard.
Pernille Blume og Morten Kjeldgaard. 
Foto: Dan Mariegaard
Nerverne sad udenpå tøjet, da Pernille Blume og Morten Kjeldgaard havde danset i program 9 af ”Vild med dans”.

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard har ofte ligget i toppen af ”Vild med dans”-feltet, men i program 9 endte de på en fjerdeplads.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derudover var de det sidste par, som blev råbt op inden omdansen, og det betød, at nerverne sad endnu mere udenpå tøjet.

- Jeg synes slet ikke, det var sjovt, og jeg nåede at skrive til min mor inden, at jeg troede, vi måske skulle i omdans, fortalte svømmestjernen til BILLED-BLADET efter showet og fortsatte:

- Jeg havde helt ondt i maven, og så endte vi med at stå som det sidste par, der blev råbt op. Jeg gik virkelig ind på gulvet og troede, at vi skulle i omdans, og det var så ubehageligt!

Foto: Dan Mariegaard

Mange overraskelser

Morten Kjeldgaard var også nervøs for, at de ville komme i omdans denne fredag, hvor Michelle Kristensen og Mads Vad endte med at forlade konkurrencen. 

- Der har tit været overraskelser på en aften, hvor to ugers karakterer bliver lagt sammen, så det var ikke umuligt, at vi ville komme i omdans, lød det fra danseren.

I sidste uge var der en særlig ”Knæk Cancer”-udgave på Det Kongelige Teater, hvor ingen par røg ud, men hvor karaktererne blev lagt sammen med aftenens karakterer.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden