Pernille Blume om Vild med dans: Derfor måtte jeg skrive til min mor

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard. 

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard. 

Foto: Dan Mariegaard
Nerverne sad udenpå tøjet, da Pernille Blume og Morten Kjeldgaard havde danset i program 9 af ”Vild med dans”.

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard har ofte ligget i toppen af ”Vild med dans”-feltet, men i program 9 endte de på en fjerdeplads.

Derudover var de det sidste par, som blev råbt op inden omdansen, og det betød, at nerverne sad endnu mere udenpå tøjet.

- Jeg synes slet ikke, det var sjovt, og jeg nåede at skrive til min mor inden, at jeg troede, vi måske skulle i omdans, fortalte svømmestjernen til BILLED-BLADET efter showet og fortsatte:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg havde helt ondt i maven, og så endte vi med at stå som det sidste par, der blev råbt op. Jeg gik virkelig ind på gulvet og troede, at vi skulle i omdans, og det var så ubehageligt!

Foto: Dan Mariegaard

Mange overraskelser

Morten Kjeldgaard var også nervøs for, at de ville komme i omdans denne fredag, hvor Michelle Kristensen og Mads Vad endte med at forlade konkurrencen. 

- Der har tit været overraskelser på en aften, hvor to ugers karakterer bliver lagt sammen, så det var ikke umuligt, at vi ville komme i omdans, lød det fra danseren.

I sidste uge var der en særlig ”Knæk Cancer”-udgave på Det Kongelige Teater, hvor ingen par røg ud, men hvor karaktererne blev lagt sammen med aftenens karakterer.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden