Pernille og Morten: Svarer på kritik fra Marianne Eihilt

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard. 

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard. 

Foto: Hanne Juul
Svømmeren Pernille Blume fik en tredjeplads med Morten Kjeldgaard i program 10 af ”Vild med dans”, men fik lidt kritik med på vejen af dommer Marianne Eihilt.

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard dansede sig ind på en flot tredjeplads i kvartfinalen af ”Vild med dans” den 12. november, men svømmeren fik en lille smule kritik med på vejen.

Dommer Marianne Eihilt følte sig ikke helt draget ind i deres pasodoble og ønskede, at 27-årige Pernille Blume skulle vise lidt mere nerve i sit ansigtsudtryk.

- Det kan godt være, at hun har ret, men jeg synes ikke, at jeg har verdens sureste ansigt – uanset hvor hårdt, jeg prøver, sagde Pernille Blume til BILLED-BLADET efter showet og fortsatte:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg må se, om jeg kan give det lidt ekstra og leve mig lidt mere ind i det. Det bunder nok også lidt i den nervøsitet, jeg har, inden jeg går på gulvet. Det kan måske godt påvirke mit udtryk.

Dommerne var uenige

Dansepartneren Morten Kjeldgaard var ikke enig i Marianne Eihilts kommentar om Pernille Blume.

- Jeg synes slet ikke, at Pernille var sådan. Det er også interessant, at dommerne kan være så uenige, og Nikolaj Hübbe sagde ”jeg er dybt uenig”, forklarede danseren og tilføjede:

- Dans kan bare læses på mange forskellige måder. Det kan også være, at Marianne Eihilt bare har megahøje forventninger, som vi ikke levede op til.

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden