29. dec. 2014
Af Karina Didriksen

Peter Frödin: Min familie har altid støttet mig

Peter Frödin
Peter Frödin.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren var den første i sin familie, som gjorde karriere i underholdningsbranchen, og mandag aften er han dommer i TV 2’s ”Danmark har talent”.

Mandag aften klokken 20.00 har TV 2 premiere på ”Danmark har talent”, og en af de dommere, som skal være med til at finde landets største talent, er 50-årige Peter Frödin.

Han har selv mange talenter og kan både skrive skuespiller, sanger, komiker og entertainer på sit CV.

- Jeg har altid følt mig godt tilpas ved at underholde på en eller anden måde. Da jeg var 18 år, startede jeg i en musical, der hed ”Runaways” på Mercur Teatret. Der kunne jeg mærke, at jeg følte mig godt tilpas på scenen, og så blev jeg i det, fortæller Peter Frödin til BILLED-BLADET.

En underholdende familie

Han var den første i sin familie, som valgte at gøre karriere i den hårde underholdningsbranche.

- Min familie har altid støttet mig meget og bakket op om det, men i starten skulle jeg jo lige finde mit fodfæste. De var glade, fordi jeg var glad. Men vi var faktisk en ret underholdende familie i det hele taget, forklarer Peter Frödin.

Hans tre meddommere i ”Danmark har Talent” er Jarl Friis-Mikkelsen, TopGunn og Cecilie Lassen, mens værtsduoen består af Felix Smith og Christopher Læssø.

Program to bliver allerede sendt tirsdag den 30. december, og det tredje program kan ses lørdag den 3. januar. De første fem programmer er optaget på forhånd, og fra lørdag den 24. januar 2015 går det løs med liveshowsene.

Læs mere om: