Mandag, 21. december 2020 - af Karina Didriksen

Peter Frödin: Sådan skal jeg fejre jul

Peter Frödin spiller rollen som balletmester. 
Peter Frödin spiller rollen som balletmester. 
Foto: Martin Høien
Julekalenderstjernen Peter Frödin er vild med julemåneden, som står i hyggen og familiens tegn.

Peter Frödin har i december kunnet opleves i hele to julekalendere, ”Julefeber” og ”Grethes jul”, og han er personligt ret vild med julemåneden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg elsker julen! Jeg bor midt i København, hvor der er masser af julelys, og vinduerne er pyntet op. Jeg har ikke noget imod, at julen altid starter lidt tidligt, for jeg synes kun, at det er hyggeligt, siger skuespilleren til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg er et meget lidt stresset menneske, så jeg har aldrig oplevet at være julestresset. Jeg hygger mig, og jeg synes, det er en dejlig tid, hvor mange mennesker gør lidt ekstra ud af det og pynter op.

En afslappet juleaften

Der bliver i høj grad også julehygget hjemme hos Peter Frödin og ægtemanden Jon Jørgensen.

- Vi har droslet lidt ned på gaverne, men jeg laver en masse mad i julen. Familie og venner kommer på besøg, og så spiser jeg nogle dejlige frokoster med folk, jeg holder af, forklarer julekalenderstjernen og fortæller, hvordan den 24. december skal fejres.

- Vi er som regel hjemme hos mig og min mand juleaften, og så laver vi en masse mad sammen. Jeg ved endnu ikke, hvem der kommer i år, men det bliver garanteret drønhyggeligt og meget afslappet.  

Mandag den 21. december sendes de to sidste afsnit af ”Grethes jul” på TV 2. Det er kl. 20.35 og kl. 21.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden