29. apr. 2022
Af Stine Schou

Peter Frödins svar til kritiske røster: Jeg er lykkelig for at være med

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/foto_-_lasse_lagoni_tv_2_1_1200_675.jpg
Foto: TV2/Lasse Lagoni
Det generer ikke Peter Frödin, at TV 2s store fredagsshow "Hvem holder masken?" har fået skarp kritik.

Peter Frödin er ikke sådan at slå ud af kurs. Trods meget kritiske røster af "Hvem holder masken?", så er han glad for at være en del af programmet. Det fortalte han i Go' aften Live torsdag, hvor han og Frederik Cilius besøgte Simi Jan i studiet i Tivoli.

Her læste Simi Jan op af nogle af de anmeldelser, som programmet har fået. "Ramasjang-land på svampe", "Systemsat clickbait-fjernsyn", "Spild af tid" og "Slet ikke til at holde ud". Men de kritiske røster får ikke grunden til at gynge under Peter Frödin. Han er faktisk lidt ligeglad.

Der er skruet op for alting i 2.sæson

Peter Frödin fortæller, at han har set programmets svenske, norske og engelske versioner, og at han til at starte med ikke var helt forstod, hvad det var, men da han kom ombord i 1. sæson, kunne han virkelig godt lide det.

- Og nu er jeg lykkelig for det. For her i 2. sæson er det blevet så vanvittig og utroligt meget bedre. Der er blevet skruet op for alting. Der er flere dansere, der er bedre musikproduktioner, lyset er fuldstændig fantastisk og...

Her bliver han afbrudt af Frederik Cilius, der siger:

- Kostumerne er gode.

- Ja, og der er bare blevet skruet op for det hele. Og i stedet for få publikummer, sidder der 500 og skriger og hyler. Og det kan man bare virkelig mærke, at det har fået et løft.

Og hvis nogle synes, programmet er slik til hjernen eller ligegyldigt, lyder svaret fra Peter Frödin, at han ikke synes, programmet er ligegyldigt.

- De skal bare se noget andet, siger han.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_lasse_lagoni_tv_2_550_0.jpg
I "Hvem holder masken?" består detektivpanelet af Frederik Cilius, Sofie Jo Kaufmanas, Peter Frödin og Mille Dinesen. I midten programmets vært, Ibi Støving.
Foto: Tv 2/La

I "Hvem holder masken?" skal fire detektiver gætte, hvilke kendte danskere, der er gemt bag en række kostumer som fx en ræv eller en kost. Udover Frederik Cilius og Peter Frödin, er også Mille Dinesen og Sofie Jo Kaufmanas dektiver. Løjerne styres af Ibi Støving.

"Hvem holder masken?" vises fredag kl. 20.00 på TV 2.

Læs mere om: