Lørdag, 3. april 2021 - af John Lautrup

Peter Ingemann advarer familien mod sin næste bog

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Foto: Hanne Juul
Peter Ingemann skriver på en roman med baggrund i det værtshusmiljø, han oplevede sammen med sin far. Den bliver voldsom, lover han.

Peter Ingemann har allerede skrevet to erindringsbøger om sin opvækst med en alkoholiseret far. Alvorlige bøger om svigt. Nu skriver han på en tredje med afsæt i de oplevelser, han havde med sin far på værtshusene i Silkeborg og omegn. 

Men denne gang bliver det fiktion. En roman. Og i den mere muntre ende. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det bliver en frygtelig, frygtelig vulgær historie. Det bliver “De grå sider” møder dansk bodegakultur. Jeg har altid tænkt, at de figurer, jeg mødte dengang, skulle bruges til et eller andet. Det var et miljø af brudte løfter, ægteskaber, der sejlede, og elendig økonomi. Det var råt, og det var misbrug, og det var rent ud sagt pis og papir og hessian, siger Peter Ingemann.

- Men der er også noget helt unikt i det der lort. Bogen får undertitlen “en erotisk brun bodegafortælling”, og hvis jeg har vestjysk familie, som stadig er kristne, så skal de lade være med at læse den. Den bliver voldsom. Jeg sidder nogle gange og tænker: FUUCK!, mens jeg skriver. Men det er også skidesjovt, ler han.

Læs stort interview med Peter Ingemann i påskenummeret af BILLED-BLADET, der kom på gaden tirsdag den 30. marts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden