Onsdag, 2. december 2020 - af John Lautrup

Peter Ingemann: Av, det gør ondt!

Peter Ingemann
Peter Ingemann elsker sine knallertprogrammer, men lige nu har han ikke så meget at grine ad. 
Foto: TV 2
Peter Ingemann er blevet opereret i skulderen og kommer ikke til at lave flere knallertprogrammer foreløbig.

Peter Ingemann går med venstre arm i en slynge, efter at han mandag den 30. november blev opereret for et såkaldt indeklemningssyndrom i skulderen. Og han har ondt. 

- Ja, det gør sgu nas. Jeg får morfin om natten og tager smertestillende ibuprofen om dagen. I morgen (torsdag den 3. december, red.) skal jeg speake mit knallertprogram fra Færøerne, og så kan det godt være, at jeg bliver nødt til at tage morfin, fortæller Peter Ingemann fra hjemmet i Svejbæk ved Silkeborg. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er sandsynligvis hans mange TV 2-ture rundt i Danmark på en Puch Maxi-knallert, der har fremkaldt skulderskaden. Den er også gal med højre skulder, men den kigger lægerne først på i det nye år. 

- Jeg begyndte at få ondt for to et halvt år siden. Det er en banal lidelse for mænd i 50'erne og er uden tvivl fremskyndet af mine 2500 kilometer på knallert. De mange små rystelser op gennem armene har i hvert fald ikke gjort det bedre. Lægerne siger, at man ofte ser lidelsen hos motorcykel-folket, forklarer Peter Ingemann.

Indeklemningssyndrom er en smertetilstand, som opstår, fordi en sene kommer i klemme mellem skulderbladet og det øverste af overarmen. 

- Jeg har indtil nu fået kortisonindsprøjtninger. Det virker, men er noget lort. Til sidst sagde lægen: Nu får du ikke mere. Nu er det operation.  Vi tog venstre skulder først, fordi jeg er venstrehåndet. Venstre skulder er hårdest belastet og den, jeg har mest brug for, fortæller Peter Ingemann. 

Han blev opereret på Privathospitalet Mølholm og er så heldig, at han er dækket gennem sin sundhedsforsikring hos TV 2.

Peter Ingemann kommer ikke til at køre knallert næste år og kaster sig i stedet over to nye TV 2-programmer, som han endnu ikke kan sige noget om. 

Første afsnit af "Ingemann og Færøerne" bliver sendt på TV 2 den 10. december.

Kom indenfor hos Peter Ingemann i galleriet herunder ...

GALLERI: Hjemme hos Peter Ingemann

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden