Peter Ingemann: Derfor har jeg solgt mit sommerhus efter kun halvandet år

Peter Ingemann

Peter Ingemann

Foto: Martin Høien
Der er en god grund til, at TV 2-værten Peter Ingemann har solgt sit skønne sommerhus i Nordjylland.

For halvandet år siden købte Peter Ingemann et dejligt sommerhus i den idylliske badeby Lønstrup ved Vesterhavet, men nu har det allerede fået nye ejere.

Den 49-årige TV 2-vært og hans familie har solgt den 55 kvadratmeter store sommerbolig, og det er der en god grund til.  

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Vi havde egentligt købt det lille sommerhus, for at det kunne stå til udlejning. Men så blev vi så glade for at være oppe i Lønstrup, at vi nu er på jagt efter noget større, fortæller Peter Ingemann til BILLED-BLADET.

En stor familie

Selv om Peter Ingemann var rigtig glad for sommerhuset, så ville det ikke fungere for familien på længere sigt.

- Det var lige småt nok til to voksne og to store børn, og der kommer måske også svigerbørn på et tidspunkt, siger Peter Ingemann og fortsætter:

- Vi skulle af med sommerhuset, inden vi begyndte at kigge på noget større, og det er et rigtig sødt par, som har købt det. Det er blevet renoveret med nye vinduer og gulve og er blevet malet overalt.

Her ses Peter Ingemanns gule sommerhus, der ligger et stenkast fra Vesterhavet, og som nu har fået nye ejere. Det blev solgt for 1.430.000 kroner. 

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager.

I BILLED-BLADET nr. 28, der er på gaden torsdag den 14. juli, kan du læse et stort sommerinterview med Peter Ingemann, hvor han fortæller om sine sommerplaner med hustruen og kommende tv-programmer.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden