Peter Ingemann får nyt værtsjob

Peter Ingemann

Peter Ingemann

Foto: AOP
Den populære TV-vært Peter Ingemann vil vise dig

Lige for øjeblikket kan TV-vært Peter Ingemann opleves som en af de fem kendis-deltagere i 'Stjernerne på slottet'. Men snart vil vi få den tidligere 'Hammerslag'-vært at se i en helt ny sammenhæng, når hans nye program kommer på skærmen til efteråret.

- Jeg får endelig udlevet min store historie-fetish, og det er superfedt. Det er det bedste, jeg har lavet indtil videre, siger Peter Ingemann til tv2.dk om sin nye programserie, der har fået titlen 'Størst'.

'Størst' sætter fokus på nogle af de mest imponerende, ingeniørmæssige bedrifter, der er skabt rundt om i verden. Lige nu befinder Peter Ingemann sig eksempelvis i Chile, hvor han besøger verdens største rumobservatorium. Og selv om det måske lyder tørt, lover den garvede TV-vært, at det ikke bliver kedeligt.

- Vi besøger også verdens største restaurant i Kina, verdens største, menneskeskabte ø i Dubai og verdens største diamantmine i Botswana. Så det er vidt forskellige emner og områder af kloden, som seerne får en masse spændende viden om, siger han.

Blandt de mere farverige lokationer kan nævnes verdens største hus, som er 14.000 kvadratmeter og ligger i Californien.

'Størst' får premiere i løbet af efteråret på TV 2.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden