2. jan. 2019
Af af Ken Richter

Peter Ingemann glæder sig til nye opgaver: Derfor holder jeg orlov

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Foto: Claus Fisker
De første fire måneder i det nye år vil Peter Ingemann lave alt mulig andet end fjernsyn ovenpå et travlt efterår med TV-optagelser.

For lidt over et år siden valgte Peter Ingemann at trække stikket, fordi han kunne mærke, at hans krop trængte til en pause ovenpå travlhed med jobbet som TV-vært på programmet "Størst".

Peter Ingemann holder orlov til maj

Og det er netop erfaringerne fra dengang, der har fået Peter Ingemann til at trække stikket igen og holde orlov indtil maj.

- Jeg har et fedt job, men det er samtidig også hårdt. Siden sommerferien er jeg hver 14. dag rejst ud i verden for at lave "Størst", fortæller Peter Ingemann, der dog ikke skal sidde med hænderne i skødet de næste fire måneder.

Satser på at skrive bog og holde foredrag

- Jeg skal skrive en ny bog og holde foredrag om "Størst". Derudover skal jeg være guide for Nilles Busrejser på historiske ture til Berlin, oplyser den garvede TV-vært, der glæder sig til udfordringerne.

- Jeg tror på, at det er sundt at lave andet end TV, som jeg efterhånden har gjort i 20 år. Det bliver godt at få nye input og møde seerne ansigt til ansigt. Det giver også ro til at tænke ud af boksen, forudser Peter Ingemann.

Læs mere om: