8. jan. 2019
Af Ken Richter

Peter Ingemann har købt sit drømmehus

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Foto: Claus Fisker
Den populære TV-vært glæder sig til at nyde udsigten ud over Silkeborgsøerne.

- Jeg har fået nøglen, jubler Peter Ingemann, efter at han kort før nytår fik hammerslag på en lækker 60'er villa i Svejbæk ved Silkeborg med udsigt ud over Julsø og tæt ved Himmelbjerget.

- Vi er super lykkelige, og vi var slet ikke i tvivl, første gang vi så huset, fortæller den erfarne hushandler, som for tiden holder orlov fra "Størst" på TV 2.

Sammen med sin kone, Trine, skal Peter nu i gang med en gennemgribende renovering af det nye hus, som er er opført i gule sten og har kostet 5,3 million kroner, men den del overlader han trygt til håndværkere.

- Det ville være en forbrydelse at rive huset ned. Der bliver ikke flyttet én væg, for vi vil bevare husets sjæl og historie. Jeg skal ikke selv røre en finger, for det gælder om at kende sine begrænsninger. Derfor er jeg i fuld gang med at få tilbud hjem, siger Ingemann.

Vokset op på egnen

Peter Ingemann er opvokset på egnen og er derfor glad for at vende tilbage.

- Selv om jeg havde en kaotisk barndom, har jeg altid savnet Gudenåen og Silkeborg. Så det er en nostalgisk drøm, der går i opfyldelse. Der er noget magisk ved at kunne kigge ud over vandet, og på et tidspunkt vil jeg også have bygget min egen bådebro, drømmer den glade husejer.

Helt rolig Peter Ingemann

Sidste år solgte familien Ingemann sommerhuset i Skagen på rekordtid, og nu er familiens moderne funkisvilla i Ry til salg for 5,295 millioner kroner. Det bekymrer ikke Peter, at stå med to huse.

- Villaer bliver også solgt i Ry, som er et meget populært sted at bo. Alt er clearet med banken, siger en helt rolig Peter Ingemann.

Herunder kan du se det skønne hus i Ry, som Peter Ingemann har til salg:

GALLERI: Peter Ingemann viser huset i Ry

Læs mere om: