Peter Ingemann i smerter: Derfor fortsatte jeg på knallerten

Peter Ingemann

Peter Ingemann

Foto: Martin Høien
Tv-værten Peter Ingemann har i nogle år været plaget af skulderproblemer, men alligevel optog han et nyt knallertprogram til TV 2.

I 2018 optog Peter Ingemann sit første knallertprogram til TV 2, og allerede dengang blev han plaget af smerter i venstre skulder.

Han fik stillet diagnosen ”indeklemningssyndrom”, men fortsatte med at køre Danmark rundt på en 31 år gammel Puch Monza - det krævede dog, at han cirka hver tredje måned fik indsprøjtninger med binyrebarkhormon for at holde smerterne nede.   

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I 2020 fik han optaget to nye knallertprogrammer - en ny sæson med titlen ”Ingemann, Fyn og Lolland-Falster”, der har premiere tirsdag aften, og ”Ingemann og Færøerne”, som blev sendt før jul.

Bed smerterne i sig

48-årige Peter Ingemann skulle have været opereret i skulderen i oktober, men han udskød operationen til slut november, så han kunne gennemføre knallertturen på Færøerne.

- Jeg er jo firmaets mand. Og når man er det, må man bide smerterne i sig. Men det var en kold og blæsende omgang, og min læge syntes ikke, at jeg var specielt klog, siger Peter Ingemann til tv2.dk.

Han kan opleves i ”Ingemann, Fyn og Lolland-Falster”, der har premiere på TV 2 tirsdag den 9. februar kl. 20.00.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden