Tirsdag, 9. februar 2021 — af Karina Didriksen

Peter Ingemann i smerter: Derfor fortsatte jeg på knallerten

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Foto: Martin Høien
Tv-værten Peter Ingemann har i nogle år været plaget af skulderproblemer, men alligevel optog han et nyt knallertprogram til TV 2.

I 2018 optog Peter Ingemann sit første knallertprogram til TV 2, og allerede dengang blev han plaget af smerter i venstre skulder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han fik stillet diagnosen ”indeklemningssyndrom”, men fortsatte med at køre Danmark rundt på en 31 år gammel Puch Monza - det krævede dog, at han cirka hver tredje måned fik indsprøjtninger med binyrebarkhormon for at holde smerterne nede.   

I 2020 fik han optaget to nye knallertprogrammer - en ny sæson med titlen ”Ingemann, Fyn og Lolland-Falster”, der har premiere tirsdag aften, og ”Ingemann og Færøerne”, som blev sendt før jul.

Bed smerterne i sig

48-årige Peter Ingemann skulle have været opereret i skulderen i oktober, men han udskød operationen til slut november, så han kunne gennemføre knallertturen på Færøerne.

- Jeg er jo firmaets mand. Og når man er det, må man bide smerterne i sig. Men det var en kold og blæsende omgang, og min læge syntes ikke, at jeg var specielt klog, siger Peter Ingemann til tv2.dk.

Han kan opleves i ”Ingemann, Fyn og Lolland-Falster”, der har premiere på TV 2 tirsdag den 9. februar kl. 20.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden