Peter Ingemann jubler: Huset i Ry er solgt

Peter Ingemann

Peter Ingemann

Foto: Claus Fisker

Den populære TV-vært måtte slå lidt af prisen, før handlen faldt på plads.

Tirsdag, 16. april 2019 - af Ken Richter

Der er ekstra god grund til at nyde påskeferien i familien Ingemann.

Familiens lækre villa i Ry er nemlig blevet solgt få dage før påske.

Dermed kan Peter og hans kone Trine samt døtrene Caroline og Marie på 19 og 15 år fuldt ud glæde sig til, at de skal flytte ind i familiens nye hus i Svejbæk ved Silkeborg.

Det er en ældre villa, der for tiden er udsat for en gennemgribende renovering, og Peter Ingemann håber meget, at håndværkerne er færdige til 1. oktober, som de har lovet.

- Det betyder, at vi sikkert skal bo midlertidigt hjemme hos min mor, vurderer Peter og Trine, der har solgt Ry-villaen til overtagelse 1. august.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Handlen faldt på plads samme dag, som TV 2 sendte det sidste afsnit af "Ingemann og Vestkysten".

Med en fortid som vært på DR's Hammerslag, plus han privat har lavet flere hushandler gennem tiden, så kender Ingemann udmærket spillet, når sælger og køber skal finde en løsning, begge parter kan være tilfredse med.

- Vi gav et afslag på 95.000 kroner, fortæller den glade hussælger, der til sidst havde udbudt villaen til 4.995.000 kroner.

Oprindelig var huset sat til salg sidste år for 5.499.000, men det fik ikke rigtig køberne ud af busken. Derfor blev prisen til sidst justeret ned, og det fik handlen til at falde på plads.

Tidligere har Peter Ingemann også solgt familiens sommerhus i Skagen, som til gengæld blev handlet efter ganske få dage.