Peter Ingemann leder efter det største i verden

Peter Ingemann i \

Peter Ingemann i "Størst".

Foto: Heartland/TV 2
I et nyt TV-program rejser den tidligere vært for ”Hammerslag” ud og besøger nogle af verdens største etablissementer.

TV-værten Peter Ingemann har været på en fascinerende rejse rundt i forskellige dele af verden, hvor han har besøgt de største bygningsværker, arbejdspladser og drømme inden for forskellige kategorier.

Det er der kommet en række programmer ud af, hvor man for eksempel kan komme med indenfor i USA’s største private hjem, verdens største diamantmine i Botswana og verdens største stjerneobservatorium i Chile.

Og det har alt sammen været store oplevelser for den tidligere vært på "Hammerslag":

- De mennesker, jeg har mødt, og de oplevelser, jeg har haft, har brændt sig fast i min hukommelse og har alt sammen gjort mig rigere. Lige fra vores besøg i USA's største hus og mødet med ejeren Jackie, hvis voluminøse barm i øvrigt nærmest slugte vores store mikrofon-sender, til den karismatiske og til tider stærkt berusede kok i verdens største kinesiske restaurant. Det er vildt fascinerende, udtaler Peter Ingemann i en pressemeddelelse fra TV 2.

Og Peter Ingemann, der selv har fået grundideen til udsendelserne, lover, at TV-seerne får et anderledes program at se:

- Der var ikke en masse prøver eller kameraer. Når jeg ser ned i gigantisk hul af en diamantmine eller møder milliardærfruen Jackie, så er det for første gang og for åbent kamera. Reaktionerne er umiddelbare, og der er ingen ekstraoptagelser og finpudsninger. På den måde er programmet meget blevet som en nyopgravet økologisk gulerod: Det kan godt være, den er knoldet og ikke ligner de andre, men den er sprængfyldt med vitaminer og smager fantastisk godt - for nu at lyde beskeden, fortæller Peter Ingemann.

I det første program af ”Størst”, der sendes på torsdag klokken 20.00, er Peter Ingemann i Dubai, hvor han ser nærmere på verdens største kunstigt skabte ø, ”Palmen”.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden