11. aug. 2020
Af John Lautrup

Peter Ingemann og hustruen: Derfor holder vores kærlighed

Peter Ingemann
Trine og Peter Ingemann
Foto: Martin Høien
Peter Ingemann har endnu ikke helt tilgivet hustruen, Trine Ingemann, at hun har ridset bilen. Men han fejrer alligevel deres bryllupsdag på Instagram.

Peter Ingemann fejrer på Instagram sin bryllupsdag med Trine Ingemann under et billede af en buket røde roser. Det sker med følgende ironisk-humoristiske tekst:

"Bryllupsdag!! Ja, ja.... selvom konen har ridset bilen og pga. det stadig er lænket ude i bryggerset til vaskemaskinen.... så har hun dog udholdt mig.... LÆNGE. Vi har i dag 18 års bryllupsdag. Det hedder vist margueritte-bryllup. Tak Trine fordi du har holdt mig ud! - Ved sgu godt jeg er en tyk galning, der snakker tysk i søvne (ja nærmest skælder ud med østrigsk accent) og er forelsket i ubåde.... og stadig ikke helt har glemt det med ridsen".

BILLED-BLADET har ringet til Peter Ingemann, og han kan også godt tale alvorligt om kærligheden til sin Trine. Og kærlighed i al almindelighed.

Konen bakkede ind i stolpe

- Hun bakkede ind i en stolpe på en parkeringsplads, og til hendes undskyldning skal det siges, at den altså ikke var nem at se, indleder han.

- Kærlighed er at have respekt for hinanden, også hinandens fejl og mangler. Nu lyder jeg som en gammel mand, men meget i tiden er "alt eller intet". Enten er noget perfekt eller helt uperfekt. Der er ikke plads til nuancer. Det gælder også mange parforhold.

Kærlighed er respekt og tilgivelse

- Jeg har haft kolleger, som er mislykkedes i deres forhold, fordi de stiller alt for høje krav til partneren, og også til sig selv, siger han.

- Det er et dårligt udgangspunkt. Vi har alle fejl. Vi kan alle blive sure over en ridse i lakken, men det må ikke fylde. Kærlighed er respekt, men det er også tilgivelse, siger Peter Ingemann.

Jeg er temmelig umulig

Han fortæller også, at Trine blev "meget, meget glad for buketten", og datteren bekræfter i baggrunden, at han også er flink til at komme med buketter på hverdage.

- Vi tv-værter kan være temmelig umulige og tro, at vores job er det vigtigste i verden. Men jeg ved godt, hvem der holder skansen derhjemme. Det er ikke altid let. Så jeg kan godt finde på at holde ind til Flora i Ry og købe en buket, når jeg kommer hjem fra ti optagedage, fortæller han.

Læs mere om: