27. aug. 2018
Af af

Peter Ingemann om sine døtre: De skal være glade for livet

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Lars Aarø
Peter Ingemann morer sig sammen med sine to teenagedøtre hver dag.
Populære Peter Ingemann tager i sin nye programserie fat på fremtiden - og naturligt nok også sammen med sin yngste datter Marie på 14 år, der om nogen sandsynligvis kommer til at opleve mange af de ting, programmet handler om. Men heldigvis har både Peter Ingemann og hans døtre - Marie og storesøsteren Caroline på 16 - også et solidt greb om nuet og deres samvær som familie. Det kom frem i de svar, som Peter Ingemann gav på fire spørgsmål, som BILLED-BLADET stillede ham om hans forhold til døtrene

Hvad er vigtigt for dig i opdragelsen af dine døtre?

– At de er glade for livet, og at de aldrig må tage noget for tungt. De skal elske deres næste – og sig selv. Være fordomsfrie – også over for idioti.

Hvad tror du, de finder mest pinligt ved deres far?

– Jeg tror ikke, de er pinlige over deres far. Jeg har med flid og møje hærdet dem gennem livet med min opførsel, og nu er de immune. Heldigvis. Livet skal ikke tages alt for alvorligt ... Hvis man vil tage det alvorligt.

Hvad håber du, de er mest stolte af ved deres far?

– Deres far. I al hans fejlbarlighed – og det modsatte.

Hvordan morer I jer sammen?

– Vi morer os generelt hver eneste dag. Griner meget og taler meget. Måske for meget. Nej, vi hygger os helt generelt og elsker hinandens selskab til hverdag ved morgenbord og aftensmad, på ferier med mere.

Læs mere om: