26. feb. 2019
Af Karina Didriksen

Peter Mygind elsker Badehotellet: Minder om svigermors ungdom

Peter Mygind.
Peter Mygind.
Foto: Krestine Havemann
Skuespilleren Peter Mygind og hans familie elsker at se TV-serien ”Badehotellet”, hvor han selv har haft en lille rolle.

I sjette sæson af ”Badehotellet” har Peter Mygind haft en lille rolle som professor Bach-Olsen, en psykolog der skulle løse hr. Weyses teaterkrise.

Den 55-årige skuespiller elskede at være med i TV 2-serien, som han trofast har fulgt med i sammen med sin familie.

- Jeg bor i et hus, hvor vi er fire generationer samlet, og min svigermor var ansat på Løkken Badehotel, da hun var 18 år, fortæller Peter Mygind til BILLED-BLADET.

Arbejdede i køkkenet

- Det minder fuldstændig om ”Badehotellet”, for hun var tjener og arbejdede i køkkenet. Så det er ligesom at sidde og se hele min svigermors ungdom, forklarer Peter Mygind med et smil.

Han er gift med Lise Mühlhausen, og parret deler hus med hendes mor, Tove Mühlhausen.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-47008_0.jpg
Foto: Jesper Sunesen

Weyse var en fornøjelse

Peter Mygind har tidligere medvirket i TV-serier som ”Taxa”, ”Nikolaj og Julie” og ”Borgen”, og ”Badehotellet” skiller sig ud fra de andre.

- Det er en speciel spillestil, hvor man skruer op for knapperne, og det skulle jeg lige vænne mig til, siger skuespilleren og tilføjer:

- Men det var en fornøjelse at spille sammen med hr. Weyse. Jens Jacob Tychsen er sindssygt dygtig, sjov og sød, og vi grinede rigtig meget!

https://imgix.billedbladet.dk/badehotellet_vi_weyse_bach_olesen.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Snart kan Peter Mygind ses i en noget mere alvorlig rolle, nemlig som politichef i serien ”Den som dræber”, der har premiere på Viaplay den 1. marts.

Læs mere om: