1. jul. 2020
Af Karina Didriksen

Peter Mygind: Sådan bliver min sommer

Peter Mygind og hustruen Lise.
Peter Mygind og hustruen Lise.
Foto: Kaspar Wenstrup
Skuespilleren Peter Mygind går en arbejdssommer i møde, men der bliver også plads til lidt fornøjelser, og han kan se tilbage på en dejlig ferie med hustruen Lise.

Peter Mygind kan se frem til en sommer, der både byder på arbejde og fødselsdagsfejring.

- Jeg starter optagelser på TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl 2” i denne uge og skal filme til slut oktober. Så min sommer bliver i Helsingør, fortæller skuespilleren til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Men jeg har lige et smut til Bornholm den 28.-29. august, hvor jeg fejrer min fødselsdag med gode venner i Allinge, og så optræder jeg den 29. august hos Fabers i Allinge med et lille one-man show.

Dejlige dage i Nordjylland

56-årige Peter Mygind har allerede holdt en skøn ferie med sin familie.

- Lise og jeg har lige være i Rørvig hos vores søn og svigerdatter på Enebærgården, hvorfra jeg holdt Sankthans-talen til DR1 om vigtigheden af sunde og trygge fællesskaber, fortæller han og fortsætter:

- Bagefter tog Lise og jeg på Ruths Hotel i Gl. Skagen og nød et par dage, og så endte vi i Hanstholm hos vores gode venner, som har Hanstholm madbar.

BILLED-BLADET har fået tilladelse til at vise et opslag fra Instagram, hvor Peter Mygind har delt et skønt billede af hustruen Lise Mühlhausen.

Læs mere om: