19. jun. 2020
Af Emilie Jepsen

Peter Tanev fylder 52: Sådan skal han fejres

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/sh-01279.jpg
Foto: Dan Mariegaard
Vejrvært Peter Tanev fylder 52 fejrer sin fødselsdag med familien og... selvfølgelig uden dørs.

- Dagen skal fejres sammen med min hustru og vores to piger Rose, 18 og Ella, 13. Med fødselsdagsmorgenbord og senere skal vi ud og spise. Vi har haft en fast tradition med at spise ved Furesøen på min fødselsdag, og det gør vi nok også i år. Vejret er jo altid godt den 19. juni, så vi sidder altid udenfor, fortæller Peter Tanev.

Peter Tanev har fest til gode

Corona har påvirket manges festplaner, men det har ikke den store betydning for Peter

- Jeg holder aldrig det helt store, når jeg har fødselsdag, og derfor har jeg også den store 50-års fest til gode, men det bliver nok ikke i år, fortæller han.

Fødselsdagsønsker

Siden 1996 har vi set Peter fortæller om vejret på TV 2, så selvfølgelig har hans fødselsdagsønsker også noget med vejret at gøre.

- Jeg ønsker mig godt vejr hele denne sommer både til mig, og alle dem som skal holde ferie her hjemme. Så ønsker jeg at tabe mig 5 kilo, for lige efter sommerferien skal jeg med Scleroseforeningen og Cykelnerven ned og cykle alle Tour de France bjergene, det var så de urealistiske ønsker.

Jeg er svær at give gaver

- Når det kommer til håndgribelige ønsker, så siger min familie, at jeg er ekstrem svær at give gaver, for jeg ønsker mig aldrig noget, men jeg ville sikkert blive rigtig glad for – en god rom, en sommerdrinks bog og en oplevelse f.eks. en flyvetur ud til en af de små danske øer, fortæller han.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med dagen.

Læs mere om: