31. okt. 2013
Af John Lautrup

Peter Tanev raser over P-vagter

Peter Tanev
Peter Tanev
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Mandagens storm er overstået, men der er stadig orkanstyrke indeni vejrvært Peter Tanev. Han er rasende på emsige P-vagter, der lister rundt i natten og udstikker bøder.

Inde i TV2s vejrvært, Peter Tanev, roterer et stormlavtryk af frustrationer over Københavns P-vagter. Og onsdag aften luftede han ifølge BT sin vrede på sin Facebook-side. BT skriver, at Peter Tanev tidligere på dagen havde spottet en parkeringsbøde i en bilrude tæt på hjemmet på Østerbro. Bilen holdt angiveligt otte meter fra et gadehjørne og altså to meter tættere på hjørnet, end loven tillader.

- Jeg undrede mig over bøden, fordi det var en meget lille forseelse. Da jeg så kunne se på bøden, at den var udskrevet klokken fire om natten, blev jeg virkelig harm, siger han til til bt.dk.

Natten til tirsdag fik han selv en parkeringsbøde, der var udstedt klokken halv et.

- Det begynder at ligne en jagt, hvor det bare gælder om at kradse nogle penge ind. Selvfølgelig skal man holde loven, men det er ikke fair at gå rundt og dele bøder ud midt om natten, mener Peter Tanev.

Han undrer sig i BT over, hvorfor parkeringsvagterne absolut skal på gaden, når folk sover, men han har sin egen teori.

- Man skal enten have et usædvanligt dårligt sovehjerte eller ikke noget liv for at gå ud på gaden klokken fire om morgenen og uddele parkeringsbøder. De må have en økonomisk grund eller et krav om, hvor mange bøder de skal dele ud om dagen, siger vejrværten.

Læs mere om: