Pia Allerslev drømte om Moët-champagne

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Udsigten til et glas koldt champagne holdt Københavns 42-årige kulturborgmester frisk på en 90 kilometer lang cykeltur.

- Jeg drømte om champagne hele vejen, lød det fra en glad og overskudsagtig Pia Allerslev, efter hun havde cyklet de 90 kilomter fra Hellerup til Tisvilde.

Den 42-årige kultur- og fritidsborgmester var med på det store cykelfelt, der i onsdags cyklede fra Hellerup til Tisvilde for at åbne kendisugen i den lille idylliske by.

Pia Allerslev cyklede på holdet "Cykelnerven", der donerer penge til kamp mod sclerose. Og den motionsglade borgmester klarede turen i fin stil.

- Jeg har hele vejen drømt om det glas Moët champagne, vi skulle have i målfeltet, afslørede Pia Allerslev med et stort smil.

Modsat flere af de øvrige deltagerere skulle Pia Alleslev ikke blive i det nordsjællandske og feriere.

- Nej, jeg har lige været 17 dage i San Fransisco med mand og børn, fortalte Pia Allerslev, der er gift med Christian Simonsen og har sønnen Valdemar på otte og datteren Freja på ni.

- Og nu er børnene hos deres bedsteforældre, og min mand er på job, så de næste uger er der "mig-tid", så jeg skal svømme, cykle og ro havkajak. Det bliver herligt, lød det fra den fysisk aktive Pia Allerslev.

Da hun i 2011 deltog i "Vild med dans" med Michael Olesen som sin professionelle partner, tabte hun en del kilo. Siden har Pia Alleslev været meget aktiv, og de tabte kilo er ikke vendt tilbage til deres tidligere "ejermand".

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden