Torsdag, 29. september 2011 — af af Helle Skram de Fries

Pia Allerslev får ny dansepartner

Pia Allerslev
Pia Allerslev og Michael Olesen var lettede, da de overlevede omdansen imod Thomas Voss og Julie Westergaard.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Pia Allerslev må undvære sin faste dansepartner, Michael Olesen, i morgen aften.

I sidste uge røg hun i farezonen og måtte i omdans. Sammen med sin professionelle partner, Michael Olesen, fik hun danset sig i sikkerhed. Nu er Pia Allerslev dog røget i en helt ny farezone. Michael Olesen blev nemlig i går aftes indlagt på hospitalet efter to dages voldsomme mavesmerter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pia Allerslev skal derfor i morgen danse med René Christensen. Han er topprofessionel og har tidligere deltaget med Anna David, Bettina Aller og Paula Larrain.

Trods den dygtige stand-in for Michael er det en svær opgave at skulle skifte partner med så kort varsel. Pia Allerslev er frisk på opgaven, men er meget bekymret for Michael.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Han skal blive frisk og rask igen, og jeg håber mine trin sidder så godt fast, at Rene og jeg kan danse os videre til næste uge, så Michael får en dans mere, lyder det fra Pia Allerslev.

- René er en erfaren herre - også i den mambo, vi skal danse, og vi skal danse hele dagen, fortalte Pia i torsdags, og hun var da heller ikke at træffe på sit kulturborgmester-kontor.

Sidste år måtte Steen Lund danse med Laura Drasbæk, da Silas Holst skulle være til stede ved en premiere. Silas Holst havde dog mulighed for at instruere parret. Det kan Michael Olesen ikke, da han stadig er på hospitalet, hvor han afventer svar på scanninger og prøver, der skal opklare, hvad han fejler..

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden