28. sep. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Pia Allerslev får Vild med dans-råd af Anne-Mette Rasmussen

Anne-Mette Rasmussen og Pia Allerslev
Anne-Mette Rasmussen og Pia Allerslev.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Anne-Mette Rasmussen var statsministerfrue, da hun sprang ud på Vild med dans-gulvet og blev forvandlet. Her er hendes bedste råd til Pia Allerslev.

Københavns kulturborgmester, Pia Allerslev, har fra starten udtalt, at hun var meget betaget af den forvandling, Anne-Mette Rasmussen undergik, da hun deltog i Vild med dans. Både rent fysisk i form af en masse tabte kilo og den mentale med mere selvtillid.

I fredags gik Pia Allerslev og Michael Olesen videre efter en nervepirrende omdans, og efter showet satte BILLED-BLADET Pia Allerslev og Anne-Mette Rasmussen stævne.

- Lad være med at tænke på, hvad folk nu tænker. Vær dig selv, nyd det og dans fra hjertet, lød det gode råd fra Anne-Mette Rasmussen til Pia Allerslev.

Pia Allerslev kan allerede mærke, hun har fået mere selvtillid og føler sig mere sexet.

- Det er fedt at turde give slip. Det er meget det, det handler om for mig. At slippe hæmningerne og turde bruge min krop - og vrikke med hofterne og alt det der uden at synes, det er pinligt.

- Danseglæden er vigtigst, og den har du. Der vil altid være nogen, der synes, man er for meget, men gør det, du selv føler er rigtigt, forklarede Anne-Mette Rasmussen.

Pia Allerslev er glad for de gode råd og for at møde sit Vild med dans-forbillede, som har inspireret hende til at deltage i showet. Kulturborgmesterens mand, Christian Simonsen, er også glad.

- Jeg har jo altid syntes, Pia er sexet, men hun er da allerede blevet mere bevidst om det selv - og det kommer også mig til gode. Jeg glæder mig til den videre udvikling, grinede Pias mand. Parret har kendt hinanden i ni år og været gift i de syv.

- Ja, han var lidt længe om at fri, så jeg havde næsten opgivet, men han gjorde det endelig på min 31-års fødselsdag, da vi havde kendt hinanden i halvandet år. Med 20 røde roser - hjemme i lejligheden, efter han havde serveret morgenmad og givet mig et kys og et kram, hvor hans hjerte hamrede så vildt, at jeg var bange for, han ville falde om, griner Pia Allerslev, der glæder sig til at danse mambo på fredag.

Læs mere om: