Pigerne på Badehotellet smider tøjet

Anne Louise Hassing i "Badehotellet".

Anne Louise Hassing i "Badehotellet".

Foto: Mike Kollöffel/ TV2

Anne Louise Hassing, Anette Støvelbæk og Cecilie Stenspil kaster badekåberne og nøgenbader i Vesterhavet, når ”Badehotellet” i aften vender tilbage på TV 2.

Mandag, 27. januar 2014 - af Casper Nielsen

TV 2 har reklameret for det længe. Klippet, hvor Cecilie Stenspil smider badekåben og viser sig i bar figur, mens Hr. Weyse i Jens Jacob Tychsens skikkelse følger med i kikkerten, har reklameret for den folkekære TV-serie ”Badehotellet” i ugevis.

I aften bliver spændingen så omsider udløst, når "Badehotellet" vender tilbage på skærmen efter at have holdt pause under EM i håndbold.

Scenen varer dog kun i få sekunder og er meget ærbar.

- Nøgenbadningen er en vigtig del af plottet i "Badehotellet". Det er fru Aurlands (Cecilie Stenspil, red.) projekt. Vi har ikke gjort det bare for at lokke husarerne til. Pigerne syntes, det var sjovt, og der var fuld opbakning fra deres side til at gøre det. Ellers havde de ikke gjort det, siger "Badehotellets" producent Michael Bille Frandsen til BT.

Ingen nøgenbilleder fra Badehotellet

- Desuden har spillerne sikret sig mod misbrug af nøgenbilleder i deres kontrakter, ved at der ikke findes still-billeder af nøgenscener, eller at der må bruges affotografering af de bare numser fra skærmen, siger Michael Bille Frandsen.

I scenen lokker Cecilie Stenspils karakter de to andre københavnerfruer, spillet af Anette Støvelbæk og Anne Louise Hassing, med ud i Vesterhavets vilde vover.

Klik her for at se alle vores artikler om Badehotellet!

Så der bliver nok at lure på for Hr. Weyse og de 1,5 millioner seere, der i gennemsnit følger med i TV-serien.

En omstændighed der glæder producenten, ikke mindst fordi man til sommer går i gang med at lave seks nye afsnit af "Badehotellet",  skrevet af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.